Made for FileMaker

Weergegeven resultaten 1 - 10 van 18

Product

Troi Serial Plug-in (NL)

Deze plug-in laat een breed scala aan apparaten, van weegschalen tot telefooncentrales, direct samenwerken met FileMaker Pro databases.

Product

Troi Dialog Plug-in (NL)

Met deze plug-in kunt u dynamische dialogen laten zien. Met een berekening bepaalt u alle aspecten, zoals de tekst, aantal knoppen en iconen.

Product

Troi URL Plug-in (NL)

Vul formulieren in op internet vanuit FileMaker Pro. U kunt informatie sturen naar en verkrijgen van elke HTTP of HTTPS webpagina.

Product

Troi File Plug-in (NL)

Beheer de informatie buiten de FileMaker database. U kunt bestanden en folders creëren, copiëren, verplaatsen, verwijderen en veel meer.

Product

Troi Activator Plug-in (NL)

Troi Activator Plug-in kan scripts starten op een andere computer, zelfs over Internet. U kunt de plug-in ook gebruiken als een upload server.

Product

Troi Grabber Plug-in (NL)

Met deze plug-in neemt u een beeld van een videocamera en zet dit in een containerveld. Films opnemen kan ook!

Product

Troi Encryptor Plug-in (NL)

Beveilig uw FileMakerdata door encryptie. Helpt u ook om data-integriteit te verifiëren, binaire getallen te converteren en data te comprimeren.

Product

ecOrganizer

ecOrganizer CRM en ERP, relatiebeheer, projectbeheer, orderverwerking voor dienstverlening, handel en produktie

Product

LabScores NL

Het LIMS-ERP systeem met de beste prijs/kwaliteit voor life science, biotech bedrijven, universiteiten en research organisaties (Windows & Mac)

Geoptimaliseerd voor iPad / iPhone

Product

ArtCollection NL

ArtCollection v2 is een iPad app om kunst gegevens op te slaan voor galerie eigenaars, kunsthandelaars en kunst verzamelaars. FileMaker GO v16

Geoptimaliseerd voor iPad / iPhone